Welzijn College op de Campus Amersfoort

Het Welzijn College in Amersfoort zit op de campus aan de Disketteweg. Hier liggen meerdere colleges dicht bij elkaar. Het Welzijn College heeft op de campus een eigen gang. Hierdoor kennen studenten en docenten elkaar. Juist dit persoonlijke maakt onze school zo uniek in de regio. De campus is supergoed bereikbaar, we zitten naast station Schothorst. 

Daphne over onze leraren

Omdat het Welzijn College in Amersfoort vrij klein is, ken je alle docenten. En dat is altijd hartstikke gezellig. De docenten zijn vrij jong en daardoor staan ze heel dichtbij. Ze weten wat er speelt en waar je mee bezig bent. De afstand is daardoor niet groot en het is makkelijk om leuk contact te hebben met elkaar. 

daphne vertelt over onze leraren

Leren in de praktijk

Tijdens de opleiding doe je veel ervaring op in de praktijk. Tijdens stages of met werkplekleren, of als je een bbl-opleiding volgt al direct bij je werkgever. Om bepaalde praktische vaardigheden goed aan te kunnen leren beschikken we ook nog over moderne faciliteiten en goed uitgeruste praktijklokalen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over een prachtig 'kinderdagopvang-lokaal', waarbij je naar hartenlust alle handelingen op poppen kunt oefenen voordat je ze echt in de praktijk doet.

student aan het werk in dagopvang

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: