Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Welzijn College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 0900 400 30 02 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

studenten ROC Welzijn College krijgen rondleiding in Tweede Kamer
19 februari 2019
ROC Midden Nederland
Welzijn College

Tweede Kamerlid geeft Burgerschapslessen op het Welzijn College

Afgelopen twee maanden heeft VVD Tweede Kamerlid Zohair El Yassini samen met Michiel Hoogendijk het vak burgerschap gegeven aan de eerstejaars Pedagogisch Werk van het Welzijn College in Utrecht. Het waren voor iedereen bijzondere, leuke en leerzame lessen die nog lang zullen bijblijven.

Ter afronding van de lessen waren de leerlingen te gast in de Tweede Kamer en kregen daar een speciale rondleiding van het Tweede Kamer lid.  Komende maanden zal Zohair el Yassini les gaan geven op het Business & Administration College.

Afbeelding

Start Cultuureducatie ism Theater de Lieve Vrouw
28 januari 2019
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Gezondheidszorg College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Start Cultuureducatie met Theater De Lieve Vrouw

Op donderdag 24 januari is de samenwerking tussen ROC Midden Nederland en Theater De Lieve Vrouw op een feestelijke manier afgetrapt. Cultuureducatie is bij deze samenwerking de verbindende factor en de komende  maanden staan voor docenten en studenten in het teken van verschillende theaterbezoeken en reflectielessen.

Afbeelding

Geld
10 juli 2018
Automotive College
Beauty College
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Creative College
Gezondheidszorg College
Horeca & Toerisme College
ICT College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Veiligheid & Defensie College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

Handreiking schoolkosten

Vanochtend zijn er berichten in de media verschenen over een aantal voorgenomen beleidsmaatregelen van de Minister van OCW. Hierin staat dat de Minister overeenstemming bereikt heeft met JOB (Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs) en de MBO Raad over de 'Handreiking schoolkosten' met in het 'Servicedocument Schoolkosten' 16 afspraken over o.a. basisuitrusting school en onderwijsbenodigdheden.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: