Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Daan van riet
10 november 2017
Welzijn College

Daan van Riet nét geen leraar van het Jaar

Daan van Riet, docent van het Welzijn College, zat bij de laatste 3 genomineerden voor de titel Leraar van het Jaar, maar heeft helaas niet gewonnen. Die eer ging naar Conrad Berghoef van ROC De Friese Poort. 

De Leraar van het Jaar vervult een jaar lang de rol van ambassadeur van het mbo, waarbij hij zijn inspiratie, innovatie en passie mag uitdragen en delen met de rest van lesgevend Nederland.

Afbeelding

opening
12 oktober 2017
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Gezondheidszorg College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

A' Campus Parade

Op donderdag 12 oktober werd de campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort officieel geopend. Tijdens deze ‘A' Campus Parade’ genoten studenten, docenten, medewerkers en relaties van een spetterend middag en -avondprogramma. De bezoekers werden getrakteerd op diverse acts, speeches van Burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Houweling, rondleidingen, lekker eten en mooie optredens. Ook werd tijdens dit evenement bekend gemaakt dat Bouwbedrijf Hengel is verkozen tot het leerbedrijf van 2017.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: